amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Jeg føler jeg lever igjen

Heey world!
Wow, det er allerede over en måned siden sist innlegg, så nå tenkte jeg å oppdatere dere litt her. Siden påsken har jeg vært i et veldig eksamenspreget humør. Jeg har vært sykt stresset og har følt at jeg ikke har strukket til på noen områder. Jeg har trent lite, vert konstant stresset og i dårlig humør. Dette merket jeg har gått veldig innpå meg, hvordan jeg har oppført meg på jobb og på hjemmebane. Merket at stemningen mellom meg og Sven var veldig spent i flere uker fordi jeg ble så sykt irritert for alt.

Men nå ser alt mye lysere ut. Jeg er endelig ferdig med eksamen og de siste to ukene har jeg trent veldig bra. Humøret er betraktelig bedre og jeg føler meg helt ærlig som en ny person. Jeg har fått tilbake motivasjonen til trening som har vært så og si ikke-eksisterende i flere uker. Jeg er mye mer effektiv og er sykt gira på sommerferien om tre uker. Blir ikke helt sommerferie siden jeg skal jobbe. Men jeg skal tilbringe juli og august i Førde siden jeg har fått jobb der. Blir nok til at jeg farter litt frem og tilbake Førde-Bergen siden venner og kjente flytter til byen i løpet av sommeren.

Litt bilder i fra den siste tiden. Det har altså gått i litt festligheter, trening, nyting av det fine været og en litt over gjennomsnittet solbrent Amalie. 

Nå får vi se om jeg klarer å følge opp bloggen videre. Ha en fin helg alle sammen!
 

hits