amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Strengere kosthold

Jeg nevnte i et tidligere innlegg at i eksamensperioden var treningsmotivasjonen ikke-eksisterende. Og siden jeg da trente mindre, ble det en del slurving med kostholdet også.

Nå er det snart to uker siden jeg startet med et strengere kostholds oppsett, og jeg kjenner virkelig på kroppen at den har lyst på noe sykt usunt. Jeg har vært overraskende flink til å motstå fristelser som varmlunsj i barnehagen og sjokoladehylla i butikken. Jeg har vært sykt nære på å skeie ut, men jeg har ombestemt meg i det øyeblikket jeg innser at jeg ikke kan ødelegge alt ved å ta en liten bit av noe jeg har sykt lyst på der og da. Det føles så bra å klare og motstå! Selv om det også føles kjipt noen ganger, er jeg glad for at jeg klarer å la være. Prøver hardt å opparbeide meg den viljestyrken til å spise sunt som jeg hadde for to år tilbake. Da var jeg veldig flink til å holde meg unna usunn små spising. Kjenner at jeg kunne gjerne tenke meg en sjokolade, men når jeg tenker meg to ganger om, har jeg ikke så lyst på det likevel. Har mer lyst på resultater enn en bit av den sjokoladen.

Er bare redd dette er en av mine mange perioder hvor jeg plutselig spiser sunt og trener mye, før jeg plutselig ligger med hodet ned i godeteriskåla. Satser på at jeg klarer å forholde meg til oppsettet, vertfall ut juni måned, som planlagt. 

Ble ikke noe trening i dag ettersom jeg var sykt trøtt etter bare fem timer søvn i natt etterfulgt av syv timer jobb. Så nå tenker jeg å bare bruke siste resten av energien min på å gå en tur før jeg tar kvelden. God natt!

hits