amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Time flies

Da var det mandag igjen, august har startet og en ny jobbuke står for tur!
Jeg avsluttet helgen med en rolig kveld på verandaen sammen med Lene i går. Vi pakket oss inn i tepper, skrudde på litt varme, lagde oss kaffe baileys og bare snakket om alt mulig. Vi latet rett og slett som om det var sommer, siden været her ikke er verken fint eller varmt, så måtte vi lage vår egen sommeratmosfære. Det var i vertfall super koselig! 

Jeg føler at denne sommeren bare har glidd rett forbi. Jeg har allerede vært i Førde i fire uker, og har ærlig talt ikke gjort noe spesielt. Jeg har bare jobbet og dagene har bare passert fortere enn jeg aner. Nå har jeg bare en uke igjen her før jeg drar tilbake til Bergen og begynner på skole(?!). Jeg har omtrent ikke merket at jeg har hatt et friår, og nå skal jeg plutselig begynne på skole igjen? Det blir sykt rart. Det blir en helt annen hverdag, og jeg må faktisk begynne å bruke hjernen min igjen etter et helt års pause. Jeg tror det kan bli en utfordring i starten, men samtidig er jeg litt klar å lære noe nytt. 

Jeg har faktisk tenkt mye på det med skolestart og det å begynne på et helt nytt studium som går over tre år. Jeg har egentlig vært veldig usikker på om jeg i det hele tatt hadde lyst til å studere. For jeg har ikke klart å liksom finne noe jeg virkelig har lyst til å studere. Men jo mer jeg tenker tilbake på da jeg jobbet i barnehage, kjenner jeg at jeg har litt lyst til å lære mer om barn og pedagogikk. Jeg hadde jo aldri i livet trodd at jeg, som gikk media på VGS og er interessert i trening, skulle studere barnehagelærer? Det blir i alle fall veldig spennende og se hva disse årene innebærer. Så får vel bare tiden vise om dette er riktig valg eller ikke. 

Skal du studere til høsten? :-) 

hits