amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Back to reality

Hei dere!
Siden jeg kom tilbake til Bergen på onsdag har jeg hatt overnatting av lene, tre netter på rad.Vi har trent, sett film, vert på byen og pakket ut tingene hennes. Hun har jo flyttet til et kollektiv i sentrum, bare noen hundre meter fra meg! Kjempe deilig å ha en venninne boende så nærme. I tillegg skal en annen kompis av meg og en god kompis av Sven, bo rett bort i gata her. 

I går og i dag har jeg brukt tiden på å vaske leiligheten slik at den er ren og pen til den kommende uken. I morgen begynner jo skolen!? Herregud, det har virkelig ikke gått opp for meg at jeg nå skal begynne på høyskole. Jeg har liksom ikke rukket å komme ut av ferieboblen, så i morgen får jeg nok et lite(stort) reality sjokk. Jeg regner ikke med at det blir noe særlig med skolearbeid den første uken i alle fall, siden det er fadder uke. Men ååh som jeg gru-gleder meg! Tenk at jeg skal starte helt på nytt, med helt nye mennesker. Jeg er glad for at jeg allerede nå har bodd i Bergen i ett år, slik at jeg ikke er fullstendig lost, haha. 

Jeg har rukket å tatt meg en snartur bort på HIB for å se hvordan det ser ut, og jeg har rukket å kjøpt inn to av bøkene jeg trenger. Så jeg har i alle fall så smått begynt å forberede meg på det kommende året. Jeg er seriøst så sykt spent! Føler jeg skal begynne i første klasse igjen. 

 

hits