amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Hallo, 2017

"Publisert 04.09 kl 21:34". Det er nesten 4 måneder siden siste jeg oppdaterte bloggen.. 
Jeg sitter stadig med dårlig samvittighet når det popper opp på facebooken min at "amaliestrening.blogg.no har 9 nye visninger" typ hver dag. Det har (som alle de andre gangene) ikke vært meningen å ta en uanmeldt pause fra bloggingen. Men de som har blogg, vet hvor tidkrevende det er å lage gode innlegg hver dag. Og siden jeg nå er student, jobber og trener blir det lite tid til overs dersom den sosiale delen av meg også skal holdes i live. 

Jeg kan jo gi dere en liten oppdatering siden sist: Treningen har gått veldig bra og jeg er i full gang med å bygge meg opp igjen med tanke på knebøy og markløft som jeg har gått flere måneder uten. Kneet har blitt bedre takket bare at jeg endelig tok til fornuft og investerte i en kne varmer. Så vanskelig var det, Amalie. Takk, vær så god. Ellers har jeg vært på Dagfinn Lyngbø show, rukket å bikke 20 år, vært i tre uker praksis i barnehage, fått A på eksamen, feiret jul hjemme og BAM så var vi i 2017! GODT NYTT ÅR!

Når jeg ser tilbake på 2016 tenker jeg bare " eeh.. hva gjorde jeg?", mens alle andre har hundre bilder og mange gøye historier om hva de har opplevd i året som var. Jeg, som et over gjennomsnittlig A4 menneske, har jobbet og manna meg opp til å starte på studier. Jeg har trent og gått både opp og ned i vekt og vært på flere fester det siste halvåret enn det jeg har vært i hele mitt liv. Ikke at jeg har blitt alkoholiker, men student er vel et mildere ord for det. Nå som vi har enda et nytt år fremfor oss, er det vel bare å fortsette med akkurat det samme som jeg gjorde i fjor og året før: jobb, trening og skole. Men det er helt greit siden jeg er motivert for å gjøre det bra både på skolen og trening. Håper dere alle får en fin start på året!


 

hits