amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Alternativ yoghurt

Dagen i dag starter super rolig og jeg dro meg i sengen i nesten to timer før jeg sto opp og satte meg rett i sofaen, haha. Her nyter vi fridagene med å ikke gjøre noe som helst. Jeg prøvde meg en tur på trening i dag også, i utgangspunktet bare for å rulle på foamrolleren og tøye ut. Siden jeg er forkjølet tenker jeg å ikke kjøre kroppen så hardt de kommende dagene. Jeg rullet og tøyet i en halv time etterfulgt av lett knebøy og utfall før jeg ga meg. Viktig å lytte litt til kroppen av og til! 

De siste dagene har jeg kommet tilbake igjen på riktig spor når det kommer til kosthold. Jeg har vært flink til å spise proteinrikt og jeg håper jeg klarer å holde kostholdet greit stabilt frem til sommeren. En av tingene jeg har fått dilla på er kesam med fun saft og havregryn. Det er så utrolig godt, enkelt, mettende og ikke minst sunt! Et supert alternativ som kveldsmat, mellommåltid eller når du er på farten. Kesam med saft er et godt alternativ til yoghurt for eksempel. Og det beste er at du kan blande kesamen med den saftsmaken du liker best. Personlig synes jeg at fun sin jordbær og kiwi er utrolig god. Den er litt søt men også litt syrlig, yummi.
Har du smakt kesam med saft før? Tips til gode smaker jeg må teste ut? 
 
Bootylicious
I går kom pakken jeg bestilte fra G-force sine nettsider. Jeg fikk vite at nettsiden deres skulle legge ned og klarte ikke la vær å bestille noe hjem, siden prisen var skremmende lav! Jeg bestilte egentlig bare den rosa tightsen og en t-skjorte som matchet, men i stede fikk jeg til sendt enda en tights av samme type med millitær print. Men hey, kan ikke klage på det akkurat! Stoffet på tightsen var utrolig tynt, mykt og deilig. Med andre ord perfekt til styrketrening! gleder meg til å teste de ut de kommende dagene. Som nevnt er siden til G-force nå lagt ned, så tightsene får dere dessverre ikke tak i lenger. 
Late breakfast + recipe

Hei!
Nå har jeg akkurat fått i meg frokosten som forresten smakte syykt digg. Bananpannekaker må være noe av det beste jeg vet! Det ble visst en ekstremt sen frokost i dag også, selv om jeg hadde store planer om å stå opp tidlig. Jeg slet med å sove i  natt på grunn av forkjølelsen som nå begynner å spre seg i kroppen, så da tillot jeg meg selv å dra meg litt ekstra i sengen. Jeg tenker å få vasket unna litt klær i dag, før jeg vurderer om formen er stabil nok til å dra på trening eller ikke. 

Vet jeg har lagt ut oppskriften for bananpannekaker før, men her kommer den igjen gitt! 
Bananpannekaker
Du trenger:
- 4 egg
- 1 eller 2 bananer (spørs hvor søte du vil pannekakene skal være)
- 3-4 spiseskjeer speltmel

Slik gjør du:
-Sett på stekepannen
- Klekk eggene i en miksmaster
- kutt opp bananene for å unngå klumper
- tilsett speltmel (eller havregryn) for litt fastere konsistens.
- miks alt sammen, hell røren i pannen og stek


 
Hallo, 2017

"Publisert 04.09 kl 21:34". Det er nesten 4 måneder siden siste jeg oppdaterte bloggen.. 
Jeg sitter stadig med dårlig samvittighet når det popper opp på facebooken min at "amaliestrening.blogg.no har 9 nye visninger" typ hver dag. Det har (som alle de andre gangene) ikke vært meningen å ta en uanmeldt pause fra bloggingen. Men de som har blogg, vet hvor tidkrevende det er å lage gode innlegg hver dag. Og siden jeg nå er student, jobber og trener blir det lite tid til overs dersom den sosiale delen av meg også skal holdes i live. 

Jeg kan jo gi dere en liten oppdatering siden sist: Treningen har gått veldig bra og jeg er i full gang med å bygge meg opp igjen med tanke på knebøy og markløft som jeg har gått flere måneder uten. Kneet har blitt bedre takket bare at jeg endelig tok til fornuft og investerte i en kne varmer. Så vanskelig var det, Amalie. Takk, vær så god. Ellers har jeg vært på Dagfinn Lyngbø show, rukket å bikke 20 år, vært i tre uker praksis i barnehage, fått A på eksamen, feiret jul hjemme og BAM så var vi i 2017! GODT NYTT ÅR!

Når jeg ser tilbake på 2016 tenker jeg bare " eeh.. hva gjorde jeg?", mens alle andre har hundre bilder og mange gøye historier om hva de har opplevd i året som var. Jeg, som et over gjennomsnittlig A4 menneske, har jobbet og manna meg opp til å starte på studier. Jeg har trent og gått både opp og ned i vekt og vært på flere fester det siste halvåret enn det jeg har vært i hele mitt liv. Ikke at jeg har blitt alkoholiker, men student er vel et mildere ord for det. Nå som vi har enda et nytt år fremfor oss, er det vel bare å fortsette med akkurat det samme som jeg gjorde i fjor og året før: jobb, trening og skole. Men det er helt greit siden jeg er motivert for å gjøre det bra både på skolen og trening. Håper dere alle får en fin start på året!


 

Design laget av Julie Viktoria
hits