amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Detaljer fra det nye jenterommet


Som jeg nevnte i forrige innlegg har rommet mitt blitt flyttet ned i kjelleren. Da jeg først kom hjem var det utrolig tomt i rommet og alle mine personlige eiendeler var pakket i esker. Men nå synes jeg virkelig at jeg har fått det veldig koselig her nede. Bare synd jeg drar tilbake til Bergen i dag da! Men nå har jeg i alle fall et koselig jenterom å komme hjem til senere. Nå har jeg også fått tak i skolebøker til fagene jeg skal ta opp, så fremover blir jeg å sitte med hodet ned i bøkene. Har allerede sittet to timer i strekk i dag og bare regnet oppgaver! Men nå må jeg gjøre meg klar til å busse meg tilbake til B-town. Snakkes!
Snapchat moments


Da var det helg igjen folkens, og for øyeblikket befinner jeg meg i Førde. Jeg kom hit i går kveld etter en skikkelig seig busstur med masse forsinkelser. Men denne gangen når jeg kom inn døren kunne jeg ikke gå inn på rommet mitt. Lillebroren min har nemlig tatt over det store fine rommet mitt med walk in garderobe. Så nå har jeg fått hans gamle gutterom i kjelleren, mens han har egen stue og soverom der jeg hadde soverom og garderobe. Litt vemodig å "gi" fra seg rommet sitt, men jeg har jo faktisk flyttet ut, så jeg må vel bare innse at jeg ikke kan tviholde på det da han er den eneste av søsknene som fortsatt bor hjemme. Han er jo i sin beste alder og tror han kommer til å ha det fint med litt større plass til seg og kompisene. 

Har begynt å bli flinkere til å oppdatere snapchat for tiden. I forrige snap-innlegg ble jeg spurt om hva jeg heter på snapchat så jeg slengte det like greit med i kollasjen. Det går mest i trening og mat på min mystory, men det er jo tross alt de to beste tingene i verden.
Todays workout outfit - Orange and blue


Tskjorte - Nike // Genser - Urban // tights - HM // sokker - TGR // sko - Zalando // klokke - miniinthebox 

Da er jeg klar for dagens økt! Jeg har hatt fri fra jobb i dag og har brukt dagen på å handle litt nødvendigheter som sokker, sports Bh'er,sminke og skoleting. Ja, du leste riktig: SKOLETING. Jeg har nemlig blitt student på deltid nå. Jeg bestemte meg på dagen da det var siste frist for å søke som privatist, at jeg skulle ta opp og forbedre noen fag på vitnemålet mitt. Ble sykt overrasket over prisen på å forbedre et fag man allerede har på vitnemålet.. det kostet meg nemlig over 4000,- for å ta opp to fag! damn.. alt for fremtiden eller hva?

Nå kommer Emilie straks til byn, så da må jeg være klar med treningsbagen. Snakkes!

Design laget av Julie Viktoria
hits