amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Amalie tipser: Sterilan blooming freesia

Jeg tenkte å starte uka med et aldri så lite tips, eller anbefaling er det vel heller. Jeg har alltid slitt med å finne en deodorant som er god nok for meg. Jeg svetter ganske mye til vanlig (grå gensere er min største frykt),men spesielt mye på trening. Siden jeg trener ofte og hater å lukte vondt (er avhengig av god lukt), er det ikke alle deodoranter som fungerer. Mange deodoranter lukter godt når du først tar den på, men etterhvert blir lukten blandet ut med 50/50 svettelukt/deodorant. Da blir problemet bare enda verre. For noen uker siden så jeg at det hadde kommet en søt liten deodorant med blå kork og rosa blomster i hygienehyllene på butikken. Jeg luktet på den, tok den i kurven og siden har jeg brukt den hver dag. Denne deodoranten lukter fantastisk friskt og godt, og holder seg overraskende lenge! Selv gjennom en veldig svett treningsøkt, lukter det forsatt blomster i armhulene, haha, det er faktisk sant.

Har du prøvd denne deodoranten?
Wyte duffel bag


I det siste har jeg drevet aktivt med en del vidusshopping på nettet. Da jeg var innom Sportamore fant jeg denne fine bagen på 70L til bare 149 kr! Denne kommer nok til å bli aktivt brukt til hjemreiser til Førde. Størrelsen er helt perfekt og i tillegg kan jeg ha den på ryggen, noe som gjør den innmari praktisk.

Bagen er fortsatt på salg og du kan finne den HER

Jeg og Sven bestemte oss for å ta cheatmealen vi egentlig skulle hatt neste helg, i dag i stedet. Siden jeg reiser til Førde neste helg og vi ikke fant noe passende tidspunkt å gjøre dette på, spiser vi heller en saftig pizza i kveld etter trening. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! 
Metime

Good lørdag!
Lørdag betyr lavdag med null trening og null planer. I dag dro jeg meg ekstra lenge i sengen og koste meg med en god frokost og kaffe. Jeg har akkurat  brukt en times tid på badet med dusjing, selvbruning og tannbleiking. Tar meg sjelden tid til å freshe meg opp i hverdagen, så da er det ekstra deilig når jeg endelig har en hel dag hvor jeg bare kan dille og ta det helt med ro. Nå tenker jeg at jeg må gjøre litt husarbeid siden det også er noe jeg føler jeg aldri får tid til i hverdagen. Så da er det bare å skru opp musikken og synge meg gjennom oppvasken og klesbrettingen. Håper alle får en finfin lørdag!
Endelig helg

Daaa folkens,da var det endelig helg. Merker at jeg var ekstra gira på helg og fri siden jeg har jobbet på småbarnsavdeling hele uken. Det tar virkelig på både mentalt og fysisk og jobbe med små barn. Skal jobbe på samme avdeling hele neste uke, før jeg neste fredag vender snuten hjemover til Førde. Der skal være i noen uker for å jobbe. Siden det er lite jobb å få i barnehager om sommeren, har jeg fikset meg to butikkjobber i Førde for sommeren. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en god beinøkt. Så for øyeblikket sitter jeg i sofaen med beina høyt. Sykt deilig å ikke ha noen planer i helgen, kjenner nemlig at jeg er ganske sliten. Regner med er på grunn av kaloriunderskuddet jeg har hatt siden starten av måneden. Men nå er det bare en uke igjen av kostholdsplanen før jeg skal kose meg med pizza eller annen junk. Gleder meg som en unge! 

Ha en fin fredagskveld videre!
Dinners served

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og har laget meg en deilig middag som nytes i skrivende stund. Når tallerkenen er tom, skal jeg hive på meg treningsklær og komme meg til gymmet for en beinøkt. Kjenner jeg er rimelig stiv i bryst og triceps etter gårsdagens overkroppstrening, så i dag skal beina få kjørt seg.

​Hater at jeg kommer hjem så sent på ettermiddagen. Da går hele dagen i ett eneste kjør. Så nå når maten er spist, drar jeg på trening, for så å dra hjem, dusje, lage kveldsmat og foodpreppe morgendagens lunsj, før det er natta. Så det er vel bare å gå rumpa opp i fra sofaen og komme seg ut døren. Snakkes!
Før og etter bilder

Jeg hadde en aldri så liten fotosession i helgen, og så kom jeg på at det er veldig lenge siden jeg har sett på hvordan jeg så ut for noen måneder siden. Jeg bladde gjennom bildene mine for å prøve å finne noen gode før- bilder, men det var ikke så lett. Har ikke tatt noe særlig med bilder den siste tiden, så det var vanskelig å finne noen som faktisk viser fremgangen jeg har hatt. Men jeg fant to bilder i fra samme dag i september i fjor, hvor jeg stod i ca samme posisjon. Det var først da jeg så at det faktisk har skjedd noe de siste syv månedene. Man blir faktisk overraskende blind på seg selv når man trener. Man ser liksom ikke forandringene før man ser tilbake på hvordan man så ut før. Derfor er det ekstra gøy å ta før og etter bilder, det motiverer! Her kommer også det flotte t-skjorte skillet mitt tydelig frem,hehe. 
 
Selvdisiplin level 1 bestått

God lørdag!
Nå har jeg akkurat kommet inn døren igjen etter en liten tur til byen sammen med Hanna, som tilfeldigvis var i Bergen i dag. Vi satte oss først på Egon hvor de andre spiste mens jeg så på, hehe. Det var en stor prøvelse siden jeg har lavdag i dag, og skal spise ganske lite mat i form av kjøtt. Så jeg tok meg et glass vann mens de andre spiste pizza. Føler liksom at jeg har bestått selvdisiplin level 1. Nå har jeg sittet og sett på tre personer kose seg med pizza med pizzalukten surrende i hele lokalet. Det er jo ærlig talt en liten seier i seg selv. Ble litt stolt jeg altså.. 
Etter maten gikk vi og så litt i butikker, og jeg endte opp med å kjøpe noe så interessant som sokker. Jeg kjøpte tre par som lignet på sportsokker. 

Nå er kyllingen min ferdig, og jeg kan endelig spise litt igjen, woho! Resten av kvelden blir nok brukt til å slappe av. 
Strengere kosthold

Jeg nevnte i et tidligere innlegg at i eksamensperioden var treningsmotivasjonen ikke-eksisterende. Og siden jeg da trente mindre, ble det en del slurving med kostholdet også.

Nå er det snart to uker siden jeg startet med et strengere kostholds oppsett, og jeg kjenner virkelig på kroppen at den har lyst på noe sykt usunt. Jeg har vært overraskende flink til å motstå fristelser som varmlunsj i barnehagen og sjokoladehylla i butikken. Jeg har vært sykt nære på å skeie ut, men jeg har ombestemt meg i det øyeblikket jeg innser at jeg ikke kan ødelegge alt ved å ta en liten bit av noe jeg har sykt lyst på der og da. Det føles så bra å klare og motstå! Selv om det også føles kjipt noen ganger, er jeg glad for at jeg klarer å la være. Prøver hardt å opparbeide meg den viljestyrken til å spise sunt som jeg hadde for to år tilbake. Da var jeg veldig flink til å holde meg unna usunn små spising. Kjenner at jeg kunne gjerne tenke meg en sjokolade, men når jeg tenker meg to ganger om, har jeg ikke så lyst på det likevel. Har mer lyst på resultater enn en bit av den sjokoladen.

Er bare redd dette er en av mine mange perioder hvor jeg plutselig spiser sunt og trener mye, før jeg plutselig ligger med hodet ned i godeteriskåla. Satser på at jeg klarer å forholde meg til oppsettet, vertfall ut juni måned, som planlagt. 

Ble ikke noe trening i dag ettersom jeg var sykt trøtt etter bare fem timer søvn i natt etterfulgt av syv timer jobb. Så nå tenker jeg å bare bruke siste resten av energien min på å gå en tur før jeg tar kvelden. God natt!
BCAA explode
Etter to dager hjemmeværende sofasliter på grunn av forkjølelse, er kroppen endelig klar for en liten treningsøkt. Kjenner jeg meg selv blir nok denne lette økten nokså tung. Jeg sliter faktisk veldig med å ha lette økter, noe som ikke er så bra med tanke på kroppen. Det er jo bra med litt letter økter av og til, men jeg klarer rett og slett ikke dy meg når jeg har muligheten til å ta 10 kg manual i stedet for 6 kg. Men vi får se hvordan det går. 

Har forresten blitt helt frelst av denne BCAA'en fra Gymgrossisten. Den smaker så sykt godt at jeg kunne drukket det som brus. Den er syrlig med en smak av appelsin, yum! Gleder meg til økten er ferdig og jeg kan helle ned på denne herligheten av et flytende protein. 
rekordkort arbeidsdag

Det ble en veldig kort arbeidsdag på meg i dag. Jeg fikk jobbe i tre timer før jeg måtte busse meg hjem igjen. Barnehagen jeg skulle jobbe i trengte ikke vikar likevel, da det var gjort en feil hos min arbeidsgiver. Litt kjedelig å bruke en time på å reise til jobb, være der i tre timer for så å busse i en time hjem igjen.
Men, men.. Så nå sitter jeg hjemme og vet ikke helt hva jeg skal ta meg til i dag. Jeg er ganske forkjølet så jeg vet ikke hvor mye jeg faktisk orker å gjøre, men har lyst å komme meg ut etterhvert siden solen stråler. Vi får se hva dagen bringer :-) 
Skjer med alle de rare fargene i håret mitt da? Har ikke farget håret på typ to år. Håret er mørkebrunt i bunnen og blir gradvis lysere jo lenger ned man kommer. Litt rart siden jeg naturlig har nøttebrunt hår med oransje-skjær. 
 
Jeg føler jeg lever igjen

Heey world!
Wow, det er allerede over en måned siden sist innlegg, så nå tenkte jeg å oppdatere dere litt her. Siden påsken har jeg vært i et veldig eksamenspreget humør. Jeg har vært sykt stresset og har følt at jeg ikke har strukket til på noen områder. Jeg har trent lite, vert konstant stresset og i dårlig humør. Dette merket jeg har gått veldig innpå meg, hvordan jeg har oppført meg på jobb og på hjemmebane. Merket at stemningen mellom meg og Sven var veldig spent i flere uker fordi jeg ble så sykt irritert for alt.

Men nå ser alt mye lysere ut. Jeg er endelig ferdig med eksamen og de siste to ukene har jeg trent veldig bra. Humøret er betraktelig bedre og jeg føler meg helt ærlig som en ny person. Jeg har fått tilbake motivasjonen til trening som har vært så og si ikke-eksisterende i flere uker. Jeg er mye mer effektiv og er sykt gira på sommerferien om tre uker. Blir ikke helt sommerferie siden jeg skal jobbe. Men jeg skal tilbringe juli og august i Førde siden jeg har fått jobb der. Blir nok til at jeg farter litt frem og tilbake Førde-Bergen siden venner og kjente flytter til byen i løpet av sommeren.

Litt bilder i fra den siste tiden. Det har altså gått i litt festligheter, trening, nyting av det fine været og en litt over gjennomsnittet solbrent Amalie. 

Nå får vi se om jeg klarer å følge opp bloggen videre. Ha en fin helg alle sammen!
 

Design laget av Julie Viktoria
hits