amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Søndagsmodus
God søndag alle!
Jeg startet dagen med å dra meg lenge i sengen for så å ta meg tid til litt selvpleie. Ellers har jeg ikke gjort noe fornuftig i dag, men det er vel slik søndager skal være? Men jeg kjenner i ryggen at det har blitt litt mye stillesitting i dag, så jeg må nok ta meg en liten trur til spenst for å gå på mølla eller ta en lett overkroppsøkt. Uten om at ryggen verker, føler jeg at kroppen endelig har respondert på det sunnere kostholdet og treningen jeg har prøvd å opprettholde de siste ukene. Det ser ut som kroppen har kvittet seg med mye vann, og jeg føler meg fastere - og deilig er det!
 
Inne i en god treningsperiode

Dere vet den følelsen når du er inne i en skikkelig god treningsperiode og du føler deg nærmest ustoppelig? Sånn føler jeg det om dagen! Til tross for at jeg forrige helg klarte å få en eller annen strekk i bakside lår og korsrygg, har jeg hatt mange gode økter denne uken. Jeg kjenner at bevegeligheten i ryggen fortsatt er noe begrenset, men jeg klarer å utføre en del øvelser for både overkropp og bein likevel. Jeg har gjort en del cardio i form av rask gange de siste dagene for å prøve å løse opp litt i ryggen. Jeg må nok bare belage meg på noen dager til med litt lettere økter, før jeg sakte men sikkert kan begynne løfte tyngre igjen. Men jeg skal utnytte denne strekken til å gjøre mer cardio, siden jeg ikke får meg selv til å gjøre det når jeg ellers kan trene hva jeg vil. I dag har jeg seinvakt på Vivikes før det blir trening etter stengetid. Jeg gleder meg allerede! 
Snapchat momentsDisse bildene beskriver de siste dagene mine: Fjelltur, trening,mat og festing. Jeg har tillat meg selv å dra på noen fester her hjemme da det er det nærmeste jeg kommer festival i sommer, siden jeg jobber så mye. Ellers kan jeg også meddele at jeg har kommet inn på barnehagelærer studiet på Høyskolen i Bergen, så til høsten blir jeg student! Jeg er så sykt spent på hvordan det kommer til å bli. Jeg gleder meg allerede til å komme tilbake til Bergen og å se kjæresten igjen. Og nå som jeg i tillegg får min bestevenn til byn, kan ikke høsten bli annet enn bra! 
 
Utnytter fridagene

Jeg hadde fri fra jobb både onsdag og torsdag denne uken noe jeg utnyttet godt. På onsdag tok jeg meg en skikkelig bein økt etterfulgt av en koselig tur på Peppes sammen med Lene og Amalie. I går sov jeg lenge og hadde den beste overkropps økten på lenge! Så nå er jeg innmari stiv i både armer, skuldre, rygg, mage og bein. Hater å være stiv og støl. Desto større grunn er det til å trene ofte, slik at man ikke får for lang pause og blir pinnestiv etter hver økt! Men denne gangen skyldtes det at jeg gjorde noen øvelser jeg ikke har gjort på lenge. 

You see sweat, I see sexyglow ;) neida, ser svetten jeg også. 

Nå kom jeg akkurat på at vi ikke har mer mat i huset.. Er ikke lett når man er hjemme alene hos mamma og pappa hvor du er vandt til at kjøleskapet fyller seg selv.. Får vel se om jeg finner en kriseløsning på kveldsmaten og morgendagens jobblunsj.
Lazy morningJeg hadde egentlig tenkt til å dra på trening før jobb i dag, men jeg stod opp så sent at det hele bare ble sykt mye stress. Så jeg tenker at jeg bare bytter om dagene slik at jeg tar hviledag i dag og trener i morgen i stedet. Jeg pleier jo å ha hviledag på onsdager, men siden jeg likevel har fri fra jobb i morgen, har jeg god tid til å ta meg en eller kanskje to økter. 

Nå skal jeg bare slappe av og få i meg litt mat før noen timer bak kassa på Dressmann står for tur. Ha en fin tirsdag!
Ferie, hva er det for noe?

Hey'all!
Beklager for dårlig blogging de siste dagene, men jeg har rett og slett vært sliten og ikke orket. Forrige uke jobbet jeg hver eneste dag, hadde ca fire treningsøkter og på lørdag var jeg ute en tur sammen med Karoline og Lene. Jeg kjenner veldig godt på kroppen at jeg er rimelig sliten om dagen. Jeg sover lenge og føler jeg aldri blir uthvilt. Derfor har jeg valgt å ikke stresse med noe blogging, til fordel for å lytte til kroppen og prøve slappe av når jeg ikke har noe på agendaen. Jeg har jo ikke hatt noe ordentlig ferie på.. to år? Jeg husker i alle fall ikke sist. Jeg har bare gått i fra den ene jobben til den andre, uten noen form for ferie. I sommer blir det heller ingen ferie på meg, for jeg er i full jobb til litt ut i August. Eneste unntaket er denne uken her, da har jeg bare tre vakter. Ellers jobber jeg hver dag og hver helg i fire uker til. Kjennes litt ut som om kroppen aldri klarer å slappe helt av, og det er utrolig slitsomt. Håper jeg bare ikke har tatt meg vann over hodet nå.. Min måte å slappe av på er å ta seg en treningsøkt, gjerne med musikk på ørene slik at jeg føler det bare er jeg og tankene mine som eksisterer. Så nå er det en tur på Spenst som står for tur. Snakkes! 
 
Nedbrutt i alle kanter

Nå ligger jeg i sengen og bare kjenner at hele kroppen er nedbrutt. Jeg er så utrolig stiv i alle muskler etter de siste treningsøktene. Det er jo selvfølgelig en bra ting, men fy søren, det er ikke noe behagelig at du ikke klarer å gjøre en eneste bevegelse uten at du verker. Så I morgen blir det en hviledag på treningsfronten for min del. Morgendagens planer lyder som følgende: jobb, slappe av med litt solarium og lage smoothie på kveldstid sammen med Karoline. Alt i alt en fin restitusjonsdag, før jeg på torsdag smeller til med en god beinøkt.

Slenger med to flexebilder i fra dagens treningsøkt.

 
Banana split t-shirt
Digger denne t-skjorten fra pull&bear.

God mandag alle sammen!
Nå sitter jeg bare å slapper av med en god kopp kaffe. Jeg begynner på jobb klokken 15 i dag.Har et veldig hat-elsk forhold til seinvakter. Hater at jeg er ferdig så seint, men samtidig er det litt deilig å kunne slappe av og bruke god tid om morgenen. Jeg er faktisk litt spent på hvordan det kommer til å gå, med tanke på at jeg ikke har brukt kassasystemet på flere måneder og fordi jeg har aldri jobbet på Vivikes før. Satser på jeg kommer inn i det om jeg får en liten oppfriskning. 
Back in F-town


Hei!
Jeg kom frem til Førde i går kveld kl 18, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å kjøre en tur på motorsykkel. Pappa har nemlig tatt 40-års krisen litt på etterskudd og kjøpt seg motorsykkel, haha. Så vi tok oss en liten kjøretur før jeg burkte resten av kvelden på å se film og slappe av sammen med Karoline. Så i går fikk jeg kjenne enda mer på hvor lyst jeg har på sykkel selv. En vakker dag skal jeg kruse rundt på min egen sykkel.

I dag skal jeg bare slappe av, for i morgen starter første jobb dag i ny butikk. Jeg skal jobbe hele uken uten om torsdag

Her ser dere min fargerike koffert som inneholder sykt mye svarte, hvite, grå og brune klær. Jeg eier så og si bare basic plagg.
 

Design laget av Julie Viktoria
hits