amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Tilbake til rutiner

Hei dere!
Jeg er fullt klar over at det har vært ekstremt stille på alt av sosiale medier den siste tiden, både på bloggen og instagram. Helt siden jeg kom tilbake til Bergen i fra Førde i sommer, har det skjedd ting slag i slag. Noen dager etter jeg kom tilbake til Bergen var det full rulle med fadderuke og festing. Jeg ble selvfølgelig forkjølet rett etter fadderuken, så trening har det heller ikke blitt så mye av de siste to ukene. Fadderuken er (endelig) overstått og skoleåret har herved startet for alvor. Så fra og med denne uken er det tilbake til rutiner igjen, og godt er det! 

De siste ukene har gått så ekstremt fort! Jeg har gått på skole i to uker allerede, august er på veis ende og om to dager er vi i september(?!). Herregud, det er jo snart jul.  
Back to reality

Hei dere!
Siden jeg kom tilbake til Bergen på onsdag har jeg hatt overnatting av lene, tre netter på rad.Vi har trent, sett film, vert på byen og pakket ut tingene hennes. Hun har jo flyttet til et kollektiv i sentrum, bare noen hundre meter fra meg! Kjempe deilig å ha en venninne boende så nærme. I tillegg skal en annen kompis av meg og en god kompis av Sven, bo rett bort i gata her. 

I går og i dag har jeg brukt tiden på å vaske leiligheten slik at den er ren og pen til den kommende uken. I morgen begynner jo skolen!? Herregud, det har virkelig ikke gått opp for meg at jeg nå skal begynne på høyskole. Jeg har liksom ikke rukket å komme ut av ferieboblen, så i morgen får jeg nok et lite(stort) reality sjokk. Jeg regner ikke med at det blir noe særlig med skolearbeid den første uken i alle fall, siden det er fadder uke. Men ååh som jeg gru-gleder meg! Tenk at jeg skal starte helt på nytt, med helt nye mennesker. Jeg er glad for at jeg allerede nå har bodd i Bergen i ett år, slik at jeg ikke er fullstendig lost, haha. 

Jeg har rukket å tatt meg en snartur bort på HIB for å se hvordan det ser ut, og jeg har rukket å kjøpt inn to av bøkene jeg trenger. Så jeg har i alle fall så smått begynt å forberede meg på det kommende året. Jeg er seriøst så sykt spent! Føler jeg skal begynne i første klasse igjen. 

 
Nyeste innkjøp


Løpejakke - outlet / tights - sport 1 // sko - DNAHei dere!
I går var jeg og mamma på en liten handletur for å handle inn litt nødvendigheter. Jeg trengte sårt nye treningstightser, løpejakke, nye sko og diverse småting. Den rosa tightsen er noe av det sykeste jeg har kjøpt, ever. Jeg går som regel for svart/grått når det kommer til tights, men akkurat denne satt så utrolig godt! Jeg er litt skeptisk til den skrikende rosafargen, men tenker jeg må utfordre meg selv litt med å prøve bruke denne på trening en gang. 

Nå har jeg forresten kommet tilbake til Bergen igjen etter flere uker i Førde. Nå er det tilbake til reality om bare noen få dager! Jeg har vært flink og pakket ut den svære kofferten og baggen jeg hadde med meg allerede. Vanligvis blir sånt liggende i flere dager (om ikke uker) etter at jeg har kommet hjem. Det er godt hva som er gjort! Senere i kveld drar jeg og Lene en tur på kino, før jeg må i sengs til en litt fornuftig tid i kveld, for jeg skal nemlig på jobbintervju i morgen!
Snapchat moments
Disse snapchat bildene er i fra de siste to ukene, men de oppsummerer egentlig hele sommeren min: Trening og Jobb.

I dag kjenner jeg det virkelig crossfitøkten og gårsdagens styrketrening på kroppen. Men det stopper ikke meg fra å ta en økt til i kveld. Vet ikke hvor effektiv økten blir, men jeg tenker at jeg skal dra meg ned på spenst og se hva jeg klarer. Tenker jeg kan utnytte stølheten til litt cardio trening, eller kanskje beina mine takler noen rumpeøvelser. Noe trening eller bedre enn ingen trening i alle fall!

Ha en fin fredagskveld! 
Crossfit for første gang

Hei dere!
Da var arbeidsdagen ferdig for i dag, middagen er slukt, og kaffien går ned på høykant. Snart tar jeg nemlig turen til spenst for dagens treningsøkt. Hele kroppen fikk kjørt seg bra i går da jeg og Ronja, etter å ha trent bein, bestemte vi oss for å ta en aldri så liten crossfit økt. Dette var altså første gang jeg har prøvd noen form for crossfit. Ronja satt opp noen typiske crossfitøvelser og disse gjorde vi i tre omganger. Det var sykt slitsomt, enda dette var en mild økt. Men det var faktisk veldig gøy og deilig å gjøre mange forskjellige øvelser etter hverandre og kjenne at hele kroppen jobbet. Så man skal ikke se bort i fra at det blir flere slike økter! 

 
Work, work, work

Hei dere!
Da var dagens jobbantrekk kommet på og jeg er straks klar for noen timer bak kassen på Dressmann. Jeg håper virkelig tiden går fort i kveld, for etter jobb skal jeg endelig få se min kjære samboer igjen! Vi har ikke sett hverandre på en hel måned, så nå gleder jeg meg skikkelig.

Så i kveld skal jeg bare nyte nærværet til kjæresten, kose meg og slappe av.
Time flies

Da var det mandag igjen, august har startet og en ny jobbuke står for tur!
Jeg avsluttet helgen med en rolig kveld på verandaen sammen med Lene i går. Vi pakket oss inn i tepper, skrudde på litt varme, lagde oss kaffe baileys og bare snakket om alt mulig. Vi latet rett og slett som om det var sommer, siden været her ikke er verken fint eller varmt, så måtte vi lage vår egen sommeratmosfære. Det var i vertfall super koselig! 

Jeg føler at denne sommeren bare har glidd rett forbi. Jeg har allerede vært i Førde i fire uker, og har ærlig talt ikke gjort noe spesielt. Jeg har bare jobbet og dagene har bare passert fortere enn jeg aner. Nå har jeg bare en uke igjen her før jeg drar tilbake til Bergen og begynner på skole(?!). Jeg har omtrent ikke merket at jeg har hatt et friår, og nå skal jeg plutselig begynne på skole igjen? Det blir sykt rart. Det blir en helt annen hverdag, og jeg må faktisk begynne å bruke hjernen min igjen etter et helt års pause. Jeg tror det kan bli en utfordring i starten, men samtidig er jeg litt klar å lære noe nytt. 

Jeg har faktisk tenkt mye på det med skolestart og det å begynne på et helt nytt studium som går over tre år. Jeg har egentlig vært veldig usikker på om jeg i det hele tatt hadde lyst til å studere. For jeg har ikke klart å liksom finne noe jeg virkelig har lyst til å studere. Men jo mer jeg tenker tilbake på da jeg jobbet i barnehage, kjenner jeg at jeg har litt lyst til å lære mer om barn og pedagogikk. Jeg hadde jo aldri i livet trodd at jeg, som gikk media på VGS og er interessert i trening, skulle studere barnehagelærer? Det blir i alle fall veldig spennende og se hva disse årene innebærer. Så får vel bare tiden vise om dette er riktig valg eller ikke. 

Skal du studere til høsten? :-) 

Design laget av Julie Viktoria
hits