amaliestrening - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Oppsummering av helgen min


God søndagskveld!
Denne helgen har bare sust forbi, og jeg har ikke rukket å sette meg ned for å blogge. Så nå tenker jeg å gi dere en kjapp update på helgen min: 
På fredag hadde jeg min første arbeidsdag på Dressmann i Åsane. Jeg jobbet alene de to siste timene og skulle stenge butikken for første gang. Jeg var litt nervøs for at jeg skulle glemme å gjøre noe, men det hele gikk veldig fint! I går hadde jeg en sinnsykt bra beinøkt etterfulgt av besøk av Lene. Senere dro vi på besøk til et vennepar og spilte brettspill og snakket hele kvelden. 

I dag har det vært strålende fint vær her i Bergen og det har jeg utnyttet med å gå en lang spasertur på en hel time, sammen med Kim. Etter gåturen ble det en liten pust i bakken før det bar bort på sats for en aldri så liten overkroppsøkt.Jeg hadde planer om å gjøre litt skolearbeid når jeg var ferdig å trene, men jeg er så sinnsykt trøtt at jeg ikke får med meg noe av det jeg leser. Tenker at jeg heller skal legge meg litt fornuftig i kveld, og få tatt igjen litt skolearbeid i morgen. Jeg har avtalt med tre andre jenter fra klassen at vi skal sitte igjen etter skoletid og jobbe litt sammen. Det er alltid gøyere å gjøre lekser sammen med andre! Håper bare det blir like effektivt som jeg tenker det blir.. Men det blir det vel neppe med fire pratsomme jenter i samme rom, haha. Men hey, let's give it a try. 

Design laget av Julie Viktoria
hits